tirsdag 8. november 2016

Pilanesberg - 8 november - første dag

Vi ankom og ble sendt rett til lunch etter registrering, nydelig mat. Bagasjen direkte til rommene og vi får et knapt kvarter å kle oss om før vi må ned til afternoon tea og første game drive. Men i farten får vi sett at rommene er nydelige, og dusjen er utendørs!
 
 Utsikten utendørs dusj 
 


Før vi reiser ut er det litt mat, og mens vi spiser dukker det plutselig opp to neshorn rett ved poolen, det ble fort stille blant gjestene, og mange kameraer dukket opp 
To neshorn på besøk 
I trærne rundt resepsjonen henger det flotte reir, ser nesten ut som julepynt der de henger
 
   

Så reiste vi ut i tre biler, og før vi var kommet særlig langt støtte vi på en elefant som definitivt var sjef. Det første vi så av den var en trekrone på et 10-15 m høyt tre som vaiet, og plutselig lå treet i bakken. Den ruslet videre til et annet tre, og det ble forsøkt å komme forbi et par ganger, men det var den absolutt ikke interessert i, og kom truende mot bilen to ganger, så da var det bare å smøre seg med tålmodighet og nyte synet av en vakker stor skapning.
    

Vi hørte også noen løver, og fikk sett to av dem inni buskene, men sjefselefanten gjorde det vanskelig å følge etter dem.
  

Vi ble også nesten påløpt av et hvitt neshorn (selv om jeg synes den ser mer grå ut)
  

Små skilpadder fikk vi også sett, som kjempet om maten med fiskene i dammen
 

I skumringen så vi også antiloper sorte neshorn og to sebraer, men der ble ikke bildene noe særlig, men solnedgangen var vakker også her
 

I morgen er det opp kl 05 for å lete etter flere dyr
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar