tirsdag 8. november 2016

Reisen begynner

Nesten ferdigpakket dagen før reisen begynner, det har ikke skjedd mange ganger før! Barna levert i barnehagen, siste shopping, lunch med pappa. Sol og strålende vær hjemme, minusgrader og vindstille. En tur rundt på eiendommen før turen starter.
        
Første del på etappen Sola-London, nesten tomt fly, og anledning til å lese på all info jeg har fått tilsendt fra tante Brit. 

Like fasinert hver gang jeg er på Heathrow hvor mange lukrative butikker som finnes på rekke og rad. Fant fram til en lounge, og ventet på at tante skulle komme, snø i Stockholm og nesten en time forsinket. Litt mat og drikke samt siste info før vi begir oss til Gate C56. 

Flight BA057 med Airbus A380 - for et enormt fly! Satt rett over vingen, kan nesten ikke se enden på den engang. Var heldig og endte opp med tomt sete ved siden av, fikk endel søvn, samt to filmer før vi landet i Johannesburg etter 11,5 time. Effektivt gjennom Immigration og bagasjen allerede på båndet. Ut for å møte den lokale guiden Queen Malefane. Tante dannet siste tropp, og til slutt er hele gruppen samlet - totalt 25 personer.



Første etappe i Sør Afrika er busstur til Pilanesberg, mer derfra neste gang
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar