onsdag 11. mars 2009

Christchurch

9 mars

Dagen startet tidlig da vi måtte ringe kl 0430 for å høre om det ble noe av ballongturen vi hadde bestilt. Ikke helt overrasket var den avlyst. I går kveld blåste det relativt friskt til tider, og selv om vi ikke har stor kunnskap på området var vi vel enige om at ustabil vind og luftballonger nok ikke var den beste kombinasjonen.

Godt de tar sikkerheten på alvor. Kan ikke si vi tok kanselleringen særlig tungt, og sovnet ganske raskt igjen underlig nok...



Begynte dagen med frokost som seg hør og bør, litt kaldt ute så vi fant ut at innespising var det smarteste. Brukte mesteparten av dagen på å vandre rundt i byen som skikkelige turister. Byen er kalt The Garden City og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Her er det grønt overalt. I tillegg er det blomsterfestival. Har ikke vært inne på festivalområdet, men det er blomsterdekorasjoner overalt i byen. Ikke klar over om det er pga festivalen eller om alltid er sånn her, men flott er det uansett.


Vi har forsøkt å finne hikingsko til Simon i dag. Fant ingen større sportsbutikker mens vi vandret rundt så vi spurte tilslutt på turistinformasjonen og det viste seg at vi hadde gått en gate for kort. Da vi først fant fram var det 5 digre butikker... men da var klokka allerede over 17 og alle var stengt J Så da får vi ta oss en tur dit i morgen før vi reiser ut til flyplassen for å hente bilen.

-Marie-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar