tirsdag 17. mars 2009

Timaru til Hanmer Springs


16 mars

Vi reiste tidlig fra Timaru mot Hanmer Springs, vi prøvde virkelig å være turister, men der var rett og slett ingen ting å se...

Siden vi ikke fikk laget en skikkelig frokost stanset vi etter en time med kjøring og laget mat. Marie laget nydelig omelett og stekte noen krydderpølser til. Jeg kuttet opp noe grønnsaker så til sammen ble dette et herremåltid.



Jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier vi kjørte forbi en halv million sauer på denne kjøreturen, men noe mer positivt er det nesten ikke å si om denne turen. Helt til vi nærmet oss Hanmer Springs, da kom de grønne engene og bakketoppene vi var vandt til fra vestkysten. Med disse engene i fremgrunnen og fjellene i bakgrunnen var scenarioet perfekt for å bli en hel dag.

Da vi kom frem til Hanmer Springs satte vi fra oss bilen og gikk en kort tur til sentrum. Siden vi hadde startet så tidlig bilturen kom vi frem før butikkene stengte og fikk se oss litt om. I en bakgate fant vi en liten butikk som hadde mye hjemmelaget godteri. For første gang på turen kjøpte vi oss litt godteri som vi koste oss med på kvelden. Etter å ha vært på disse butikkene var vi innom matbutikken og handlet middag. Vi fant noe nydelig fersk pasta fylt med bacon, ost og krydder. Toppet med parmesan og en krydret tomatsaus ( og litt brøling og festing fra en biker-gjeng) vart dette helt nydelig.
Resten av kvelden koste vi oss med å lese bok og nyte den milde kvelden avrundet med en nydelig solnedgang.





-Simon-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar